Fjordweb logo

WordPress + WooCommerce

Vi hjelper deg med

Vedlikehold av websider|

Pris kr 395,- per måned inkludert hosting.
For drift av nettbutikk: kr 195,- ekstra per måned.

Fjordweb Webside design

Oppdateringer i sanntid

Hold nettsidene dine relevante og oppdaterte med vår profesjonelle vedlikeholdstjeneste. Vårt dedikerte team sørger for å implementere alle nødvendige oppdateringer, inkludert nye funksjoner, sikkerhetsoppdateringer og designforbedringer. Med vår ekspertise kan du være trygg på at nettstedet ditt alltid er i tråd med de nyeste bransjestandardene.

Backup og gjenoppretting

Med Fjordweb Solutions AS trenger du aldri bekymre deg for å miste verdifullt innhold på nettsiden din. Vi tilbyr daglige automatiske sikkerhetskopieringer av hele nettstedet ditt, slik at du alltid har en sikkerhetskopi å stole på. Hvis uhellet skulle skje, kan vi raskt gjenopprette nettstedet ditt til den siste sikkerhetskopien og minimere nedetid for din bedrift.

Maksimal sikkerhet

Vi tar sikkerhet på alvor og har kontinuerlig overvåking som sikrer nettstedet ditt mot potensielle trusler. Vi har implementert bransjeledende sikkerhetsløsninger som cPguard for å beskytte din webside mot sårbarheter og sikkerhetstrusler. Derfor kan du med vår velikeholdsavtale være helt trygg på at din bedrift er godt beskyttet.

Hastighet og caching

Hos oss får du enestående hastighet og caching-løsninger for din nettside. Med vår LiteSpeed Enterprise Webserver og tilhørende optimalisering sørger vi for at din webside lastes inn raskt og effektivt. Dette gir en bedre brukeropplevelse og øker sjansen for at besøkende blir på nettsiden din lengre. La oss ta hånd om hastigheten på din nettside, slik at du kan fokusere på det som er viktigst for deg og din bedrift.

Komplett vedlikehold og support

Vedlikehold og support er essensielt for en velfungerende nettside. Vi står klare til å hjelpe deg med alt fra feilsøking til oppdatering av menyer og priser. Vi tar oss av alt det tekniske, slik at du kan være trygg på at din nettside alltid er oppdatert og i toppform. Med vår omfattende vedlikeholdspakke kan du være sikker på at din nettside er i de beste hender. Vi har support på telefon, e-post og ticket system.

WordPress, tema og plugins

Oppdatering av WordPress, tema og plugins er avgjørende for sikkerheten og funksjonaliteten til din nettside. Vi sørger for at din nettside alltid er oppdatert med de nyeste versjonene av WordPress, tema og plugins. Dette bidrar til å beskytte din nettside mot sikkerhetstrusler og gir deg tilgang til de nyeste funksjonene og forbedringene. La oss ta hånd om oppdateringene, slik at du kan være trygg på at din nettside alltid er i forkant.

Isolering av websider

Vi bruker Docker for å isolere alle websidene vi hoster, slik at hver enkelt side har sitt eget isolerte miljø. Da vil eventuelle feil eller sårbarheter som oppstår på en webside ikke påvirker andre websider som kjører på samme server. Docker gir også flere fordeler som effektiv ressursbruk og evnen til å skalere raskt og enkelt. Dette bidrar til å gi din bedrift en høy grad av sikkerhet og pålitelighet.

Cloudflare DNS

Vi bruker for det meste Cloudflare DNS på våre kunders websider. Det er flere fordeler med å bruke Cloudflare, som også er kjent for å være den raskeste DNS tjenesten i følge DNSpref.com. Cloudflare bidrar også til økt sikkerhet med deres innebygde Firewall løsning. Her kan vi sette opp egne regler som for eksempel blokkering all trafikk fra spesifikke land.

Overvåking av oppetid 24/7

Vi overvåker websiden din 24/7 ved bruk av en ekstern tjeneste som heter UpTimeRobot. Dessverre så hender det at websider går ned av en eller annen grunn, da er det viktig å bli varslet fort slik at vi kan finne ut av hva som er problemet. Du vil også få en oversikt over din oppetid på vedlikeholdsrapporten du får tilsendt en gang i måneden.

Digital Marketing

Oppdateringer

Backup

Cloud Computing
Fjordweb webdesign

Vedlikehold og support

Sikkerhet

Digital Marketing
Data Analysis

Hastighet og caching

Vedlikehold og hosting av websider

For å sikre at din webside fungerer optimalt er det viktig med vedlikehold av siden. Det vil si oppdateringer av WordPress, tema og plugins. WordPress kommer stadig med nye oppdateringer og forbedringer, som igjen fører til at tema og plugins må oppdateres for å fungere optimalt. Så tenker du kanskje at da er det bare å la være å oppdatere WordPress, så virker alt som det skal.. Ja, men nei, det er dessverre ikke tilfellet. Det er flere ting å ta hensyn til, bland annet server-oppdateringer som PHP versjon osv. I tillegg vil det dersom du ikke utfører noe vedlikehold fort bli fare for at siden er sårbar for hacking og malware. 

En annen viktig del av vedlikeholdet er regelmessig backup. Ved å ta regelmessig sikkerhetskopi av websiden har du en trygghet ved at dersom noe skulle skje kan du alltids ta en full restore fra en backup du har liggende. Dette inkluderer både websidens innhold, bilder, databaser og eventuelle innstillinger.

Sikkerhet er en vel så viktig faktor når det gjelder vedlikehold av websider. Det er utrolig viktig å holde all programvare oppdatert for å beskytte mot kjente sårbarheter. I tillegg bør du bruke sterke passord- og firewall for å hindre uautorisert tilgang til websiden din. Om du bruker oss som leverandør av hosting og vedlikehold av din webside vil du få flere ekstra lag med sikkerhet. Vi har IPDB Firewall, ModSecurity, Docker isolering og malware scanner som automatisk fjerner infiserte filer. Denne kombinasjonen gjør at sider som vi hoster og har vedlikehold for er ekstremt godt sikret med hacking og malware. Vi er så trygge på denne løsningen at vi anbefaler rett og slett at du ikke bruker noen ekstra plugins for sikkerhet, slik som Wordfence og iThemes Security. Disse gjør siden din litt tregere og er helt unødvendig å bruke hos oss. Har du vedlikehold hos oss, men hosting hos en annen leverandør kan vi godt anbefale å bruke en plugin som Wordfence for litt ekstra beskyttelse.

Som neven må WordPress, temaer og plugins holdes oppdatert for å dra nytte av de nyeste funksjonene, ytelsesforbedringene og sikkerhetsoppdateringene. Ved å bruke Fjordweb som din leverandør av vedlikehold og hosting kan du være trygg på at din webside vil fungere optimalt til en hver tid. Vi sørger for at du er sikret mot hackerangrep og malware, at siden er oppdatert og tatt daglig backup av.

Noen referanser

Her finner du noen av våre referanser.

Send oss en forespørsel

Trenger du hjelp med et prosjekt? Eller har du spørsmål om nettsiden din? Bruk kontaktskjemaet på siden eller kontakt oss direkte på telefon/e-post.